Изпразни списъка с позиции

Безнапорни канализационни системи


Безнапорни канализационни системи

КАНАЛИЗАЦИОННИ КОЛЕКТОРИ

Сред най-успешното използване на тръбите GRP SUBOR е канализацията, където сярната киселина генерирана в канализационните колектори е най-честия корозивен агент за повечето традиционни тръби. В повечето държави инженерите проектанти разбраха този факт, и отказват да избират друг материал освен de PAFSIN за тези приложения. повече информации за тръбите GRP за гравитачни канализации можете да откриете тук.

Гамата стандартни диаметри е от DN 100 до DN 3000, а класовете налягане - до 32 бара и с различни класове на коравина. За зоните със санитарна защита на водите, предлагаме при поискване тръби с двойни стени. Системите от тръби GRP SUBOR са тествани и удостоверени за използване при канализации чрез оценяване на качествата им в съответствие с изискванията на най-строгите власти и лаборатории за тестване, включително:

  • Kitemark – Великобритания
  • Kiwa – Komo product certificate K22463/03 – Холандия
  • AENOR Asociación española de normalización y certificación – Испания
  • Centralny Osrodek Badawczo - Rozwojowy Techniki Instalacyjnej AT/2002-02-1285-03 – Полша
  • COBRTI INSTAL – Полша
  • Deutsches Institut für Bautechnik (DIBt) Z-42.1-317 – Германия
  • BCCA Belgian Construction Certification Association BENOR BB 652-665 – Белгия
  • ON Österreichisches Normungsinstitut ON-N 2005 085 – Австрия
  • GH Certifikat sukladnosti br. 23-070/06 – Хърватска
  • Institut pro Testování a certtifikaci, A.S.01 0187 V/AO/a – Чешка Република
  • Igmat Certifikat kontrole proizvodnje VOL2P-CPD-0067 – Словения
  • Certif – Португалия

Тръбите GRP, коитo ви предлагаме, са кръгли и некръгли, така че можем да ви предложим широка гама овоидни профили за канализационни колектори, там където пространството предназначено за мрежата е ограничено, но и за случаите когато не може да бъде осигурена минималната скорост на протичане при сухо време в кръгло сечение. ДРЕНАЖИ И ОТВОДНЯВАНЕ (МЕЛИОРАЦИИ)

За да се ограничи натоварването на колекторната канализация по време на бури или на пречиствателните станции, се използват преливници които изливат дъждовната вода, която е в повече директно в близки водни потоци. Канализационните тръби GRP се използват и при проектирането на:

  • Преливни системи при буря (SWO)
  • Колекторни басейни (CB)
  • Басейни за утаяване с преливник (SBO)
  • Басейни за събиране на дъждовната вода при буря (SWRB)

Преливните системи при буря са с дължина до 4000 мм. и са с различна коравина. Повече информация за колекторните резервоари за дъждовна вода можете откриете в раздела "Download".

СФЕРОГРАФИТЕН ЧУГУН ЗА ПРЕЛИВНИТЕ ЛИНИИ НА ПРЕЧИСТВАТЕЛНИТЕ СТАНЦИИ

Заради своите познати качества и най-вече заради възможността за поемане на осевите натоварвания чрез закотвящи муфи, тръбите от сферографитен чугун остават един нормален избор за инженерите за преливниците на пречиствателните станции. Произведени в съответствие с най-новия стандарт SR EN 598, чугунените тръби от нашата оферта са произведени в сертифицирани системи за осигуряване на качеството и са тествани от известни европейски органи.

ПОЛУГОТОВИ БЕТОННИ ШАХТИ. ОТВОРИ НА ШАХТИ

Произведени в съответствие с SR EN 1917, посредством модерна технология, полуготовите бетонни шахти остават едно традиционно и надеждно решение. Предоставяме ви възможност за конфигуриране както по хоризонтала (ъгъл между входа и изхода), така и по вертикалата – шахти под наклон. На ваше разположение са решения за достигане на кота и събиране на надземните води.

ТРЪБИ ОТ КЕРАМИКА

Произведени от известната фирма, посредством използването на последно поколение немска технология, ние ви предлагаме една пълна гама тръби и аксесоари за канализацията, произведени в съответствие с SR EN 295. Можете да изберете завършени системи, включващи тръби и аксесоари от керамика и полуготови шахти за проверка, изработени от бетон с интегрирани преходни части.

КОЛЕКТОРИ ИЗРАБОТЕНИ ЧРЕЗ ХОРИЗОНТАЛНО СОНДИРАНЕ

Гордеем се с впечатляващи референтни работи в съответствие с SR EN 12889, изработени както от бетон с размери до DN 3200 в съответствие със SR EN 1916, така и с тръби от полимерен бетон - материал с по-висока издръжливост от железобетона и с изключително висока издръжливост на корозия, в съответствие с SR EN 14636.

РЕМОНТИРАНЕ НА КОЛЕКТОРИ ПОСРЕДСТВОМ РЕЛАЙНИНГ С GRP ИЛИ ПОЛИМЕРБЕТОН

Ние сме на ваше разположение с решения за ремонт посредством поставяне на риза от тръби GRP, като по този начин се подобрява хидравликата на колектора. Въпреки намаляването на сечението на колектора, минималната грапавина на тръбите GRP осигурява подобряването на хидравличните параметри, дoри над първоначалните. Частни сечение са на ваше разположение посредством тръби от полимербетон, произведени с технологията на сегментите. По този начин получавате не само изключително добра скорост на потока, но и се спомага за подобряването на здравината на ремонтирания колектор.


Авторско право © 2024 APS Pipes. Custom developed by IRDASYS