Изпразни списъка с позиции

Системи за ВЕЦ


Системи за ВЕЦ

Тръбите GRP Subor са използвани в системи за доставяне на вода във водни централи от началото на 1970 година. От системата Kaplan с ниско налягане и големи диаметри, до тръби от средната гама Francis и системи с високо налягане Pelton, тръбите GRP Subor както и подобренията и фитингите се радват на голям успех по цял свят в тази област на приложенията във водната енергия.

Xидравличен удар представлява рязко покачване или спадане на налягането вследствие на сериозна промяна на скоростта на флуида в тръбите, и е една важна характеристика при проектирането. Знае се, че при тръбите GRP Subor се очаква воден удар, който е наполовина от този който се получава при тръбите от сферографитен чугун или стомана, при еднакви условия. Нашите тръби GRP позволяват налягане с 40% по-високо от номиналното. Ние ви предлагаме тръби за монтаж в дълбок изкоп с диаметри от DN 100 до DN 4000, класове налягане от PN 6 до PN 32 и коравина до SN 10000.


Авторско право © 2023 APS Pipes. Custom developed by IRDASYS

Ние използваме бисквитки, за да сме сигурни, че ще получите най-доброто от нашия сайт. Ако продължите да браузвате, ние приемаме, че сте съгласни да получавате бисквитки от нашия сайт. Научете повече Аз разбирам