Flowtite - GRP

Flowtite - GRP

Когато Flowtite започва проектирането на тръбите, алтернатива бяха само бетонните, азбестовите, порцелановите, стоманените, чугунените и тръбите от сферографитен чугун. Нито един от тези материали не се доближаваше до нашите очаквания от гледна точка на механичните и физични свойствa.

Това доведе до проектирането на нова система тръби, използвайки стъклени влакна и създавайки една структура тип сандвич. Така получихме по-леки и много по-издръжливи на корозия тръби. А това доведе до по-дълги тръби! Изобретихме навиването на непрекъсната нишка – така нашите тръби са по-гъвкави и устойчиви както на вътрешно, така и на външно налягане. Създадохме материал от стъклени влакна но и полиестерни смоли, но най важното, създадохме имиджа Flowtite.

Нашето изобретение ни позволи да създаваме от много малки до много големи диаметри. Използвахме само некорозивни материали, правейки тръбите Flowtite да издържат както на вътрешна, така и на външна корозия. От нашето начало през 1967 година, нашите тръби спечелиха позиции на пазара. В Европа, в Азия, в Близкия и Далечен Изток, Латинска Америка или Австралия са произведени и инсталирани над 6 милиона метра тръби. Досега!

Непрекъснато правим тръбите GRP Flowtite все по-добри. По-високи налягания. По-голямо ъглово отклонение. По-бързи методи на полагане. Специализирана литература, която е предоставена на разположение. По-добри инструменти за работа. Поставянето на тръбите не е това което бе преди 60 години. А ние приехме това предизвикателство. Ето защо ние сме първият избор на инженерите.

Ние вярваме, че мрежите създадени с тръби от GRP марка Flowtite ще направят света по-добър. Тези мрежи ще издържат повече, ще имат нужда от по-малка поддръжка, като ние казваме че няма да имат нужда от такава, като се справят със сеизмичните натоварвания, справят се с модерните нужди за пренос на течности, сигурно и без загуби.


Авторско право © 2019 APS Romania.

Ние използваме бисквитки, за да сме сигурни, че ще получите най-доброто от нашия сайт. Ако продължите да браузвате, ние приемаме, че сте съгласни да получавате бисквитки от нашия сайт. Научете повече Аз разбирам