Amiantit group

Преглед

Компанията от Саудитска Арабия Амиантит е основана през 1968 година в Даммам, Кралство Саудитска Арабия, като производител на тръби за местния пазар. Оттогава Амиантит израства и се развива във важна индустриална група, обхващаща целия свят. Основният бизнес на групата включва:

  • Производство и продажба на тръбопроводни системи
  • Притежание и продажба на технологии за производство на тръби
  • Осигуряване на мениджмънт на водите, консултации и инженерни услуги
  • Производство и доставка на полимерни продукти

Днес Амиантит пласира по-широка гама от тръбопроводни продукти от всеки друг производител на тръби и осигурява комплексни решения за транспорт на флуиди, от които клиентите се нуждаят, като тези решения са проектирани да оптимизират прилаганите технологии и разходи. Групата осигурява комунален и строителен инженеринг, в индустрията, енергетиката и селското стопанство по света, поддържайки световното инфраструктурно развитие.

Групата се състои от 30 завода за тръбопроводни системи по света, 6 технологични компании, 4 доставчика на материали и 8 снабдителни и инженерингови дружества в многобройни страни по света. В допълнение обширна търговска и сервизна мрежа се грижи за нуждите на клиентите в повече от 70 държави.

Главната квартира на Амиантит е в Кралство Саудитска Арабия, където акциите ѝ се листват на Саудитската стокова борса.

Авторско право © 2019 APS Romania.

Ние използваме бисквитки, за да сме сигурни, че ще получите най-доброто от нашия сайт. Ако продължите да браузвате, ние приемаме, че сте съгласни да получавате бисквитки от нашия сайт. Научете повече Аз разбирам