Услуги

APS Romania ви предоставя серия от програми за хидравлично и структурно изчисляване, които сa напълно безплатни, онлайн или с възможност за сваляне на софтуера, който идва като утвърждаване на подкрепата дадена от компанията на клиентите и.

APS Romania ви подкрепя и с техническа документация, имаща за цел да в помогне при вземането на правилни и информирани решения. Всички производители, които представляваме ви подкрепят, посредством нас - с техническа литература и консултантски услуги.

В изпълнителната част APS Romania ви предоставя технически консултантски услуги на строителната площадка, чрез собствени техници и инженери, като в специални случаи ви помага и със специалисти, изпратени от производителя.

В рамките на сложните проекти, APS Romania ви подкрепя със стратегии за собствения персонал, на вашата строителна площадка.

APS Romania дава 12 месечна гаранция за собствените продукти, а останалите продукти се ползват от гаранцията на производителя.

Услугите за помощ при монтаж и / или ремонт на строителната площадка, са предоставени също от APS Romania , като нашето дружество предоставя и пълни следгаранционни услуги, свързани с непрекъсната помощ за клиента за целият експлоатационен период на извършените работи.

Авторско право © 2021 APS Romania.

Ние използваме бисквитки, за да сме сигурни, че ще получите най-доброто от нашия сайт. Ако продължите да браузвате, ние приемаме, че сте съгласни да получавате бисквитки от нашия сайт. Научете повече Аз разбирам