Изпразни списъка с позиции

Напоителни системи


Напоителни системи

Характеристиките на тръбите и цената при експлоатация са важни аспекти за цената на един проект за напояване, където и да е по света. Най-вече в напояването се предпочитат тръби, които предотвратяват изпаряването и загубата на вода. Като композитен материал, GRP става все по-разпространен в областта на напояването, а тръбите от GRP SUBOR заменят все повече традиционни тръби от метал или бетон, като тук не говорим за откритите канали.

Широко разпространени са като линии за пренос, части от мрежи и линии за изпомпване в проектите за напояване. Напоителните системи тип дюкер, пресичат често наклонени долини, езера или малки реки. Благодарение на малкото им тегло, тръбите GRP SUBOR позволяват лесното им полагане и сигурност дори и при големи наклони. Механичната издръжливост, гъвкавото поемане на върховете на налягане и издръжливостта на корозия на тръбите GRP SUBOR ги прави първи избор за напоителните системи тип дюкер.

Благодарение на изключителната издръжливост на корозия, тръбите нямат нужда от катодна или антикорозивна защита. Изключително добрите качества на материала заедно с индивидуално избраният метод на полагане в зависимост от проекта, гарантират непропускливостта на линиите за напояване и премахват както изпаряването в случая на откритите канали, така и експлоатационните разходи.

Повече информации за напоителните системи са на разположение в раздела "Download център".


Авторско право © 2024 APS Pipes. Custom developed by IRDASYS