Изпразни списъка с позиции

GRP


GRP

Когато Subor започва проектирането на тръбите, алтернатива бяха само бетонните, азбестовите, керамични, стоманените, чугунените и тръбите от сферографитен чугун. Нито един от тези материали не се доближаваше до нашите очаквания от гледна точка на механичните и физични свойствa.

Това доведе до проектирането на нова система тръби, използвайки стъклени влакна и създавайки една структура тип сандвич. Така получихме по-леки и много по-издръжливи на корозия тръби. А това доведе до по-дълги тръби! Изобретихме навиването на непрекъсната нишка – така нашите тръби са по-гъвкави и устойчиви както на вътрешно, така и на външно налягане. Създадохме материал от стъклени влакна но и полиестерни смоли, но най важното, създадохме имиджа GRP Subor.

Нашето изобретение ни позволи да създаваме от много малки до много големи диаметри. Използвахме само некорозивни материали, правейки тръбите GRP Subor да издържат както на вътрешна, така и на външна корозия. От нашето начало през 1967 година, нашите тръби спечелиха позиции на пазара. В Европа, в Азия, в Близкия и Далечен Изток, Латинска Америка или Австралия са произведени и инсталирани над 6 милиона метра тръби. Досега!

Непрекъснато правим тръбите GRP Subor все по-добри. По-високи налягания. По-голямо ъглово отклонение. По-бързи методи на полагане. Специализирана литература, която е предоставена на разположение. По-добри инструменти за работа. Поставянето на тръбите не е това което бе преди 60 години. А ние приехме това предизвикателство. Ето защо ние сме първият избор на инженерите.

Ние вярваме, че мрежите създадени с тръби от GRP марка Subor ще направят света по-добър. Тези мрежи ще издържат повече, ще имат нужда от по-малка поддръжка, като ние казваме че няма да имат нужда от такава, като се справят със сеизмичните натоварвания, справят се с модерните нужди за пренос на течности, сигурно и без загуби.


Авторско право © 2024 APS Pipes. Custom developed by IRDASYS